PERMANENTE MAKE-UP DOOR BEAUTY BLENDS

Uw wens is mijn uitdaging…Voor ieder gezicht en iedere smaak een op maat gemaakte behandeling.

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurd met een pen waarin een naald / hygiënemodule wordt geplaatst. Doordat permanente make-up in de lederhuid wordt geplaatst, is deze pigmentatie eigenlijk niet permanent waardoor de pigmentatie na  1,5 a 2 jaar vervaagt.

Om de permanente make-up op zijn mooist te behouden adviseren wij om dit elk jaar bij te werken.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, het geeft het gezicht expressie en uitstraling.  De perfecte wenkbrauw is specialisten werk waar kennis, tijd en veel ervaring bij komt kijken. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden en kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make up gecamoufleerd worden.

Dit doen wij door verschillende technieken toe te passen zoals, fijne haartjes techniek, schaduw/poedertechniek, fijne haartjes techniek in combinatie met schaduw.

Tijdens het intake gesprek wordt er aan de hand van uw gezichtsvorm/wenkbrauw bepaald welke toepassing het beste bij u past.

Eyeliners

Permante eyeliner is een perfecte uitkomst als u elke dag gedefinieerde ogen wilt hebben zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen. Dit kan door verschillende technieken toe te passen die het beste bij uw ogen past.

Zo is er de subtiele lijn tussen de wimperhaartjes tot het zetten van volle, strakke eyeliners die mogen opvallen. Tevens kan er gewerkt worden op symmetrie en een liftend effect.

Lippen

In de permanente make up bestaan er veel mogelijkheden voor een mooie lipcontour. Pigmentverlies in de liplijn of in de gehele lippen kan worden opgelost. Een natuurlijke kleur in de lippen of juist een tintje donkerder, zorgt ervoor dat de contour van de lippen weer duidelijker is en kan eventuele oneffenheden camoufleren zonder dat u er altijd opgemaakt uitziet.

Het resultaat

Direct na de pigmentatie is de kleur altijd veel donkerder dan de uiteindelijke kleur. In de eerste week na de neemt de intensiteit van de kleur ongeveer 40% af. De weken na de behandeling zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen. Na zes weken vindt de ( controle) nabehandeling plaats welke in de prijs is inbegrepen. De nabehandeling is altijd nodig om te kijken of tijdens het genezingsproces kleur verloren is gegaan.

Lees meer over de nazorg!